Stoli Ginko

Podjetje GINKO, ustanovljeno kot družinsko podjetje leta 1993, že skoraj 30 let predano in zavzeto sledi svojemu poslanstvu in viziji. Že od vsega začetka so specializirani za proizvodnjo pohištva, predvsem masivnih miz in stolov. Podjetje Ginko je prepoznavna blagovna znamka za pohištvo iz masivnega lesa in po mnenju naših kupcev sinonim za kakovost.

V proizvodnem programu imajo več kot 150 različnih izdelkov visoke kakovosti in sodobnega dizajna s posebnim poudarkom na udobju, funkcionalnosti in izvirnem dizajnu vsakega kosa pohištva.

Proizvodni proces poteka v proizvodni hali s površino 20.000 m2, na najsodobnejših strojih in opremi zadnje generacije ter vse po evropskih standardih.

Njihov glavni moto je kakovost in hitrost dostave.


Za več informacij pokličite ali pišite na

Salon Alples, Železniki;

tel: 04 5118 304 Majda, 04 5118 306 Nataša, 04 5118 307 Tjaša
e-pošta: salon@alples.si

Salon pohištva Alples, Ljubljana Rudnik

tel: 070-430-191 Nataša, 070-421-726 Sebastjan, 070-476-767 Jože

e-pošta: salon.rudnik@alples.si


Vabljeni na ogled stolov Oniks   v    Salonu pohištva Alples, Železniki

Kakovostno oblikovan stol za zadovoljne stranke. Konstrukcija stola je izdelana iz kovine, naslonjalo je iz odpadnega furnirja. Barva pohištva in kovine po želji kupca.


Stoli

Stoli so nepogrešljiv del notranje opreme in opreme sodobnih domov. Zasnovano po sodobnih standardih in izdelano iz kakovostnih materialov.

Fotelji

Fotelji so prava rešitev za opremljanje interierjev, modernih restavracij, hotelskih barov ali za dekoracijo vašega doma.

Barski stoli

Barski stoli so v kombinaciji z barskimi mizami prva izbira pri opremljanju kavarn, barov, restavracij, hotelov in modernih interierjev sodobnih domov.