BREZPLAČNO strokovno svetovanje, 

BREZPLAČEN 3D izris  (v pogled),

BREZPLAČNA izmera na domu  (po plačilu avansa pri kuhinjah in vgradnih omarah),

HITRA DOBAVA  (določeni modeli kuhinj že od 30 do največ 60 dni, redno ploskovno pohištvo 30 dni, vgradne omare 30 do 45 dni od datuma naročila),

BREZPLAČNA dostava  (za kuhinje, vgradne omare in ploskovno pohištvo nad vrednostjo 1.500€),

BREZPLAČNA strokovna montaža  (za vgradne omare nad vrednostjo 1.000€, za kuhinje nad vrednostjo 1.500€),                                       

Strokovna montaž za ploskovno pohištvo je 5-10% vrednosti naročila.

 

CELOVITA STORITEV pri naročilu kuhinje! Preberite članek!

 

UGODNI PLAČILNI POGOJI

 • 5% gotovinskega popusta, v primeru gotovinskega plačila ob naročilu
  (plačajte vnaprej in deležni boste dodatnega 5% popusta)
 • sejemske in druge priložnostne akcije in ugodnosti so sproti objavljene na naši spletni strani
 • možnost plačila preko POS-a
 • možnost plačila s kreditno kartico Diners Club do 12 obrokov (za podrobnejše informacije o plačilu s kreditno kartico Diners Club nas pokličite, kontakt)

 

 

Kvaliteta

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva. Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela. Stalno spremljamo razvoj novih materialov, tako da lahko vedno ponudimo najboljše, kar trg nudi. Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno strmi k posodobitvi in izboljšavam je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani. Prav posebno pozornost pa posvečamo tudi prodajnemu mestu, saj želimo, da se ves trud in delo, ki je bilo vloženo v izdelek odraža na razstavnem prostoru. Poleg atraktivnih postavitev Vam prikažemo tudi raznovrstnost in širino programa.

Montaža

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako kot ste si zamislili vam v trgovini nudijo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe in predelave.
Monterji vam bodo, glede na vaše zahteve, kvalitetno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

BREZPLAČNA strokovna montaža  (za vgradne omare nad vrednostjo 1.000€, za kuhinje nad vrednostjo 1.500€),

Montaža za ploskovni program je 5-10% vrednosti.

Kratki dobavni roki

Dobavni rok:

 • za redno ploskovno pohištvo je 30 dni od datuma naročila,
 • za vgradne omare po naročilu je 30 do 45 dni od datuma naročila,
 • za kuhinje je 30 dni, za lakirane kuhinje je 45 dni, za kuhinji Trenta in Ikona 60 dni.
 • za standardne predelave in rezervne dele je 45 dni od datuma naročila.

V primeru spremembe naročila se kot datum naročila upošteva datum zadnje spremembe.

Kvaliteta / cena

Dandanes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. Pohištva za enkratno uporabo. V katerega je vgrajen nekakovosten material in je temu primerno tudi obdelan. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija, da ga ne kupujemo le za krajše obdobje.
Zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo pohištvo, sodobnih oblik in predvsem kakovostne izdelavo, vse skupaj pa podprto z brezhibno po-prodajno storitvijo.

Sestavljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno.
Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev. Da mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno. Ker je pohištvo sestavljivo, je potrebno le malce iznajdljivosti in za vsakogar se najde optimalna rešitev.
Sestavljivost pohištva vam tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Širina ponudbe

Širino ponudbe v Alplesu razumemo na več načinov.

 • Širok spekter programov vam omogoča, da opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, domačo pisarno, turistično, hotelsko in apartmajsko sobo.
 • En prostor lahko opremimo z več programi. Tako da je lahko klasičen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je v eni ali pa več barvah.
 • Z enim programom lahko opremimo spalnico, mladinsko sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo. Z drugim programom pa lahko opremimo dnevno sobo, kabinet in mladinsko sobo.
 • Prav tako lahko v sklopu enega programa izbiramo različne osnovne barve in različne barve vrat, predalov in vitrin.

Pod pojmom širina ponudbe ne mislimo le to, da lahko z našim pohištvom opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, in mladinsko sobo, ampak da lahko dnevno sobo opremite z različnimi programi.
Dnevna soba je lahko klasična, moderna, mladostna, … svetla, temna, v eni barvi, v različnih kombinacijah. Z enim programom je možno opremiti zakonsko spalnico, mladinsko sobo, predsobo.