Brezplačno strokovno svetovanje

Brezplačno strokovno svetovanje

Brezplačno strokovno svetovanje

Kako preprosto in hitro, v samo nekaj korakih enostavno do novega pohištva in prenovljenega, osveženega, modernega videza vašega domovanja.

SPOROČITE NAM VAŠE ŽELJE

Nič lažjega, vse vaše želje in mere prostora, nam lahko sporočite kar po telefonu 04-51-18-304/306/307,

nam pošljete spletno povpraševanje na salon@alples.si ali nas obiščete v našem razstavnem salonu v Železnikih. 

Že v naslednjih dneh boste prejeli informativno ponudbo.


Janez Rakovec, svetovalec in poslovodja

04-51-18-306

janez.rakovec@alples.si

Kot prodajni svetovalec in poslovodja nudim strankam strokovno svetovanje in naše vrhunske storitve. Delo s strankami mi je v veliko veselje. Uživam, ko jim lahko pomagam pri odločitvah. Zaupajo mi njihove želje, potrebe, možnosti in nato skupaj najdemo najboljšo rešitev za njih.

Naše stranke so vesele in zadovoljne tudi po dolgotrajni uporabi našega pohištva. To mi je največja nagrada za svoje delo in je potrditev, da delamo dobro in kvalitetno.


Karmen Brisar, svetovalka in prodajalka

04-51-18-304

karmen.brisar@alples.si

Moje stranke so zame izredno pomembne in pogosto z njimi navežem skoraj prijateljski odnos. S svojimi stilskimi in praktičnimi nasveti ustvarjam krog zadovoljnih strank. Stranke se vračajo nazaj k meni saj jim uresničim skoraj vsa pričakovanja.

Svetujem jim kaj je praktično in seveda na koncu mora vse skupaj izpasti estetsko. Kot pravijo ni vedno potrebno, da je lepa stvar tudi praktična in obratno praktična stvar brez lepote …

Obljubim, da se bom še naprej enako trudila, da pričaram lepo in kvalitetno pohištvo.


Tjaša Kemperle, svetovalka in prodajalka

04-51-18-307

tjasa.kemperle@alples.si

Resnici na ljubo, nič ni lepšega kot delati v okolju, kjer se počutiš koristnega, kjer lahko strankam izvabiš nasmeh na obraz in kjer je tvoj trud prepoznan in cenjen. Uživam, ko strankam pomagam pri ustvarjanju doma.