✨CELOVITA STORITEV pri naročilu vgradne omare✨

✨CELOVITA STORITEV pri naročilu vgradne omare✨

✨CELOVITA STORITEV pri naročilu vgradne omare✨

Že kar nekaj časa si želite novo vgradno omaro, pa ne veste, kako bi se lotili tega projekta…

Kako preprosto in hitro, v samo nekaj korakih enostavno do novega pohištva in prenovljenega, osveženega, modernega videza vašega domovanja.

Vgradno omaro vam izdelamo po meri vašega prostora in jo opremimo po vaših željah.

1.SPOROČITE NAM VAŠE ŽELJE

Nič lažjega, vse vaše želje in mere prostora, nam lahko sporočite

  • preko telefona na številko
  • (04)  51-18-304 Nataša, (04)  51-18-306  Nataša, (04)  51-18-307  Tjaša – salon Železniki,
  • 070-430-191 Kaja, 070-421-726 Sebastjan, 070-476-767 Jože – salon Ljubljana Rudnik
  • preko spletnega povpraševanje na info@alples.si
  • ali nas obiščete v našem razstavnem salonu v Železnikih ali Ljubljana Rudnik.

Vsak element posebej ima svojo ceno in skupek vseh elementov, v katerih so upoštevani vsi leseni deli (police, predali, obešala,..), tvori končno ceno vgradne omare. Zato vas za točen izračun cene prosim, da nam posredujete dimenzije prostora ter želje postavitve in opreme. Seveda pa je za vse najlažje, če imate možnost, da nas obiščete v  našem razstavnem salonu v Železnikih ali v Ljubljana Rudnik, kjer vam nudimo strokovno svetovanje.

Seveda pa je za vse najlažje, če imate možnost, da nas obiščete v enem od več kot 60 prodajnih mest, kjer vam nudimo strokovno svetovanje.

2.IZRIS

Naši svetovalci vam bodo z veseljem strokovno svetovali s svojimi bogatimi izkušnjami, kako skrbno načrtovati vgradno omaro, da bo le ta čim bolj funkcionalna, unikatna in prilagojena vašim potrebam.

SVETOVALCI

Kaja Gortnar

Svetovalka in prodajalka

070-430-191
kaja.gortnar@alples.si

“Moje stranke so zame izredno pomembne in pogosto z njimi navežem skoraj prijateljski odnos. S svojimi stilskimi in praktičnimi nasveti ustvarjam krog zadovoljnih strank. Stranke se vračajo nazaj k meni saj jim uresničim skoraj vsa pričakovanja. Svetujem jim kaj je praktično in seveda na koncu mora vse skupaj izpasti estetsko. Kot pravijo ni vedno potrebno, da je lepa stvar tudi praktična in obratno praktična stvar brez lepote …

Obljubim, da se bom še naprej enako trudila, da pričaram lepo in kvalitetno pohištvo.”

 

Nataša Mohorič

Svetovalka in prodajalka

04 51 18 306
natasa.mohoric@alples.si

“Kot prodajna svetovalka nudim strankam strokovno svetovanje in naše vrhunske storitve. Delo s strankami mi je v veliko veselje. Uživam, ko jim lahko pomagam pri odločitvah. Zaupajo mi njihove želje, potrebe, možnosti in nato skupaj najdemo najboljšo rešitev za njih. Naše stranke so vesele in zadovoljne tudi po dolgotrajni uporabi našega pohištva.

To mi je največja nagrada za svoje delo in je potrditev, da delamo dobro in kvalitetno.”

 

Tjaša Kemperle

Svetovalka in prodajalka

04 51 18 307
tjasa.kemperle@alples.si

“Resnici na ljubo, nič ni lepšega kot delati v okolju, kjer se počutiš koristnega, kjer lahko strankam izvabiš nasmeh na obraz in kjer je tvoj trud prepoznan in cenjen. Uživam, ko strankam pomagam pri ustvarjanju doma.”

 

 

Jože Telban

Svetovalec in prodajalec

070-476-767
joze.telban@alples.si

“Nudim pomoč oziroma strokovno svetovanje pri načrtovanju in izbiri pohištva, da bo vaš dom zaživel tako, kot si vi želite. Kontaktirajte me na telefon, mail ali pa se oglasite v salonu Ljubljana Rudni. Lahko pa se naročite oziroma oddajte izpolnjen obrazec in bom stopili v stik z vami, da se dogovorimo za termin. Skupaj bomo ustvarili dom.”

 

Po vaših željah vam bodo pripravili 3D izris, da si boste lažje predstavljali končni izgled.

KONČNI IZGLED

3.IZMERA

Svetovanje in meritve. Če vam bo cenovno sprejemljivo in že aktualno za naročilo, vas bo v najkrajšem možnem času obiskal naš predstavnik, ki bo natančno izmeril prostor, vam svetoval glede notranje razporeditve, materialov in barv ter vas seznanil s končnim predračunom.

4.IZDELAVA

Ob potrditvi končne ponudbe vam bomo določil datum dobave, ki je predvidoma v 30 do 45 dneh. Vsaj teden dni pred predvidenim terminom dobave vas bomo poklicali, da se dogovorimo za dostavo in montažo. Podamo vam kontakt monterja s katerim se uskladite glede točno uro prihoda oziroma montaže. Dostava in montaža se ne izvajata v istem dnevu.

5.MONTAŽA

Montaža pohištva se običajno prične zjutraj oz. zgodaj popoldne in traja različno dolgo, odvisno od količine in zahtevnosti. Naši monterji bodo pohištvo strokovno sestavili, vgradili, zmontirali in poskrbeli, da boste z naročenim izdelkom zares zadovoljni.


Povezava na katalog vgradnih omar!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris vgradne omare.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših vgradnih omar in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!