Inovativne rešitve za zaščito zdravja

Inovativne rešitve za zaščito zdravja

Inovativne rešitve za zaščito zdravja

Inovativne rešitve za zaščito zdravja 

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

PROTECT YOU TECHNOLOGY  – ZAŠČITA PRED SEVANJEM

Tkanina, ki jo v mladinsko otroškem programu MAGNET vgrajujemo v vzglavno končnico postelje in nočno omarico, 99% prepreči prehod sevanja mobilnih naprav (mobitelov, tablic, prenosnih računalnikov) brez katerih ne moremo več. S tem omejimo škodljivo sevanje, ki negativno vplivajo na telesno in duševno delovanje otrok in mladostnikov.

Spanje je nujno potrebno za nemoteno telesno in duševno delovanje. Med spanjem poteka regeneracija celotnega organizma, še posebej pa je pomembna regeneracija možganov. Sevanje mobilnih naprav na ta proces vpliva negativno, zato ga želimo čim bolj omejiti. Tkanina, ki jo v vgrajujemo v določene elemente, 99-odstotno prepreči prehod sevanja. Elementi so zasnovani tako, da smo preko mobilne naprave še vedno dosegljivi, sevanje pa se zmanjša na najmanjšo možno mero.

ZAŠČITA PRED SEVANJEM VSO NOČ  – ZA NEMOTENO REGENERACIJO MLADIH MOŽGANOV

Tapecirana vzglavna končnica z zaščito proti sevanju – varno zavetje za boljši spanec.

Nočna omarica z zaščito proti sevanju – za boljšo regeneracijo in zdrav spanec

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

MERITEV

Tkanina, ki jo v vgrajujemo v določene elemente, 99-odstotno prepreči prehod sevanja. Sevanje pa se tako zmanjša na najmanjšo možno mero. To smo izmerili s profesionalno merilno napravo.
RFEM je radio frekvenčno elektromagnetno sevanje, ki ga oddajajo brezžične elektronske naprave. Izmerili smo vrednosti EMS za različne oddaljenosti telefona. Ko je bila med telefon s prenosom podatkov in merilno napravo del pohištva Alples, so bile izmerjene vrednosti veliko manjše.  Najvišje izmerjene vrednosti magnetnega sevanja smo pri omarici zmanjšali za 99,5 %, pri postelji pa za 99,4 %. Sestava elementa (postelje in nočne omarice) z zaščito;
melaminska plošča na katero je pritrjena zaščitna tkanina, nato se pokrije s tkanino ali melaminsko ploščo. Tkanina z zaščito ni vidna navzven.

To so zares odlični rezultati, ki pričajo, da gre naš razvoj pohištva v pravo smer. Inovativna rešitev za katero so nam na Gospodarski zbornici Slovenija podelili bronasto nagrado.

EMS_katalog_tisk


Povezava na katalog otroških sob Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris otroške sobe.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.