Ljubezen na prvi pogled

Ljubezen na prvi pogled

Ljubezen na prvi pogled

Najina želja je bila, da po dolgih letih zamenjava obstoječo kuhinjo z novo. Želel sva si kvalitetno, podeželsko, domačo kuhinjo, ki bo imela dolgo življenjsko dobo. Prva misel je bila, da obiščeva salon Alples v Železnikih in si ogledava njihovo ponudbo kuhinj.

V salonu sva se takoj zagledala v kuhinjo Trento. To je bila ljubezen na prvi pogled. Za naju je to kuhinja z dušo. Očarala naju je zeleno siva barve, klasičen stil s klasičnimi detajli na pohištvu, lepe okrasne obloge in police za postavitev kuharskih knjig, romantične vitrine za babičin servis, veliki predali in omarice s profiliranimi vrati. Kaminska napa v kuhinji me je spominjala na babičino ognjišče v njeni kmečki hiši.

Opazila sva, da je bilo vanjo vloženega veliko znanja in ljubezni mojstrov, ki so s trudom in natančnostjo izdelali kuhinjo Trento.

Z svetovalcem Janezom Rakovcem v Salonu Alples smo se dogovorila 3D izris najine nove kuhinje, kjer smo določili postavitev posameznih elementov in čim bolje izkoristili razpoložljiv prostor. Po izrisu sva še enkrat v miru razmislila glede najinih želja in potreb, ki jih imava v kuhinji. Svetovalec Janez nama je nato ponovno izrisal 3D pogled kuhinje glede na najine spremenjene želje in potrebe.

 Bila sva navdušena nad predlogom in takoj naročila. Tudi cena se nama je zdela glede na kvaliteto in izgled primerna.

2 meseca kasneje so jo nama že dostavili in zmontirali.

S kuhinjo sva zelo zadovoljna. Včasih se kar usedeva in jo gledava z občudovanjem. Vsa družina je vesela v njej in tudi prijatelje rada povabiva.

Klub izgledu podeželske kuhinje smo vanjo vgradili najsodobnejše gospodinjske aparate skrite za detajliranimi ličnicami, odločili smo se za visoko pečico, kuhališče na indukcijo, vgrajene LED luči pod omaricami in prav tako za predale in omare, ki vsebujejo zelo sodobno organizirane razdelilnike za pribor in posodo, vratca pa opremljena s sistemom za mehko zapiranje.

Hvala vam in še veliko zadovoljnih kupcev.

Mojca in Brane Benedičič, Železniki