NA OBISKU!

NA OBISKU!

NA OBISKU!

Pred kratkim sem bili na obisku pri moji stranki, mlademu paru, ki se je v našem Salonu pohištva Alples v Železnikih odločil za nakup kuhinje in garderobne omare z drsnimi vrati.

Želela sta opremiti kuhinjo v podstrešnem stanovanju. Odločila sta se, da pregledata ponudbo pohištva na sejmu Ambient v Ljubljani.

Na sejmu sta opazila razstavljene kuhinje Alples in med vsemi jima je bila najbolj všečna Alplesova kuhinja Urbana. Kuhinja je bila predstavljena v dimno sivi barvi in s kontrastnim rdečkastim lesnim dekorjem delovne plošče imenovanim hrast konjak. Na podlagi tega sta se odločila tudi za ogled Salona v Železnikih in izdelavo informativne ponudbe kuhinje.

V našem Salonu sta opazila tudi razstavljeno garderobno sobo in vgradno omaro v mansardi. Tako kot sta navedla podpirata kakovostno pohištvo ter domači proizvod. Samo ponudbo smo oblikovali po izmerjenih dimenzijah prostora in glede na njihove želje. Že naslednji dan sta se odločila za naročilo kuhinje in garderobne sobe v mansardi. Večjih zapletov ali komplikacij pri naročilu ni bilo, ampak nesreča nikoli ne počiva, pri izmeri se nam je pripetila tiskarska napaka. L

Napako smo brezplačno in v najkrajšem možnem času rešili in sicer pri sami montaži smo vgradno omaro, ki se je izdelala previsoko prilagodili. To za nas ni bil problem, ker imamo strokovne in »zverzirane« monterje. Monter Jure Roblek je poskrbel, da sta imela še isti dan pohištvo v celoti zmontirano.

Pohištvu sta dodala svoj pridih domačnosti, zelo lepo dekorirala tako, da ima vsak element svoje mesto. Z dodano jedilno mizo in sedežno garnituro sta podstrešno sobo zelo lepo povezala v odprt in razgiban prostor.

Zelo sta zadovoljna s storitvami oziroma celotno ekipo, ki je pri opremi stanovanja sodelovala. Na mojo prošnjo za posredovanje slik pa sta me kar povabila na kavo, katera je bila mimogrede odlična.

Za trgovca je največja pohvala, da je stranka zadovoljna s pohištvom in celotno storitvijo. S priporočilom zadovoljnih kupcev k nam prihajajo nove stranke s katerimi ustvarimo zopet novo zaupanje.

Mlademu paru želim veliko lepih trenutkov in naj jima pohištvo dobro in dolgo služi. 🙂

 

Karmen Brišar dipl.ing. vss

Prodajalka in svetovalka v Salonu Alples Železniki