Nove kuhinje iz ALPLES-a

Nove kuhinje iz ALPLES-a

Nove kuhinje iz ALPLES-a

Jesen je čas novih začetkov, a tudi pobiranja sadov opravljenega dela. Sad razvoja je v Alplesu nova generacija kuhinj, ki dopolnjuje že tako pestro ponudbo pohištva za veš dom. Nova generacija kuhinj je namenjena kupcem, ki si želijo urbanega razkošja, udobnosti narave, sveta barv in harmonije podeželja.

Inovativni novi materiali, obstojni in lahki za vzdrževanje, so osnova za sodobno kuhinjo, da bo hkrati uporabna in lepa. Bogat izbor funkcionalnih elementov dopolnjuje prenovljen izbor dekorjev in barv.

Že do zdaj široko paleto oblik front smo dopolnili z novimi. Izbrati je mogoče od popolnoma gladke moderne barvaste fronte (z ročaji ali brez) prek takih v lesnih dekorjih do profiliranih, s katerimi ustvarjamo vtis podeželske kuhinje.

Novi dekorji bogatijo tudi delovne plošče in stenske obloge, vse skupaj pa omogoča čisto nove kombinacije materialov za ta pomembni del doma, v katerem preživljamo velik del prostega časa. Kuhinjo je s pomočjo pohištva mogoče povezati z dnevno sobo tako, da za rdečo nit določimo nek material, barvo ali pohištveni program.

Široka paleta ročajev različnih oblik, velikosti in obdelav omogoča lepe kombinacije z različnimi izvedbami bele tehnike, pa tudi tisto vrsto praktičnosti, ki je posameznemu uporabniku najbližja. Tej pomembni lastnosti v pomoč je tudi vsa dodatna oprema za notranjost omar in predalov, pa tudi priročni sistemi za nameščanje pripomočkov, ki jih v kuhinji ni moč pogrešati. Če je vse na pravem mestu in vsega ravno prav, je vsakodnevno rutinsko delo narejeno hitreje, dragoceni prihranjeni čas pa prihranjen za druženje ob kuhariji ali šolski nalogi.

V popolnoma prenovljenem salonu v Železnikih si bomo za vas vzeli čas izkušeni svetovalci in vam s posebnim programom prostorsko predstavili vaš bodoči dom. Informacije na www.alples.si!