Pohištvo in blazina za zaščito proti sevanju

Pohištvo in blazina za zaščito proti sevanju

Pohištvo in blazina za zaščito proti sevanju

Sevanje mobilnih naprav škoduje vašemu zdravju, zato vam ob nakupu naših izdelkov nad vrednostjo 1.000€ podarimo blazino za zaščito proti sevanju  v našem Salonu pohištva Alples v Železnikih!

 

Elektromagnetno sevanje je vsakdanjik, saj se je sodobni tehnologiji nemogoče izogniti. Tudi vi spite s telefonom na nočni omarici? Imate v bližini postelje morda tudi računalnik? Kaj pa vaši otroci? Veliko najstnikov se tudi ponoči ne loči od telefona … V podjetju Alples si želimo zdravega okolja, ker nam je mar za naše kupce. Zato smo razvili pohištvo, ki daje 99% zaščito sevanja mobilnih naprav. Zaščita proti elektromagnetnemu sevanju (EMS) varuje zdravje in ustvarja boljše življenjske pogoje za moderne družine.

 

Tkanina, ki jo v mladinsko otroškem programu in v spalnice MAGNET vgrajujemo v nočno omarico in vzglavno končnico postelje, 99% prepreči prehod sevanja. Pohištvena elementa sta zasnovana tako, da smo preko mobilne naprave še vedno dosegljivi, sevanje pa se zmanjša na najmanjšo možno mero.

 

Več o pohištvu za zaščito proti sevanju si oglejte na teh povezavah;

 

Dodatno si lahko priskrbite tudi zaščitno blazino oziroma vam jo podarimo ob nakupu nad 1.000€ vendar le v našem Salonu pohištva Alples v Železnikih!

 

Notranjo plast izdelkov predstavlja napreden NI/CU zaščitni material, ki ustavi najmanj 90% RF EM sevanja. Poskrbite za bolj varno ravnanje z vašimi napravami. Zaščitite sebe in svoje najbližje. Zavedamo se, da se moderni tehnologiji ne moremo izogniti, lahko pa vsaj omilimo njene škodljive učinke na naše telo.

*RF EM: radio frekvenčno elektromagnetno sevanje, ki ga oddajajo brezžične elektronske naprave. Izogibajte se neposrednemu stiku telesa z elektronsko napravo. Namestite izdelek med napravo in telo.

 

Mnenja strank

Dandanes smo skoraj vsi zelo izpostavljeni sevanju, zato so vaši izdelki res nekaj, kar bi moral uporabljati vsak … Odkar imam telefon ponoči v zaščitni nočni omarici, veliko bolje spim.

Darko M.

Lahko rečem le da sem zelo vesela, da sem našla izdelek, ki izboljšuje kvaliteto življenja in me varuje pred sevanjem.

Jasmina K.

Super poslovna ideja!!! Super izdelki.

Brina B.