Vzmetnice

Nudimo vrhunske vzmetnice iz prožnih materialov. Ponujamo različne dimenzije, ki se prilagajajo vašemu telesu in vam dajejo udobje za nemoten spanec. Materiali, iz katerih so narejene vzmetnice, ustrezajo visokim evropskim standardom in so na izbiro od višjega do nižjega cenovnega razreda. Izbirate lahko med različnimi materiali polnil in jeder ter različnimi trdotami oziroma prožnostjo vzmetnic. Nudimo vam vzmetnice CLASSIC, OPTIMA IN ULTIMA. Prepričajte se o materialu, prožnosti in ceni vzmetnic v našem salonu in si zagotovite popolno udobje spanja.

 

 

 

 

Katalog_vzmetnic alp DREAM

 

a) CLASSIC

Je ortopedska vzmetnica z zimsko-letno stranjo in Bonell vzmetenjem s protialergijsko fiksno prevleko Bamboo.

b) OPTIMA

Vzmetnica z žepkastim vzmetenjem. Vsako vzmet obdaja majhna vrečka iz flisa, tako lahko vzmeti delujejo neodvisno ena od druge. Vzmetnice z žepkastim vzmetenjem imajo zelo visoko točkovno elastičnost in se lahko natančno prilagajajo telesu.

c) OPTIMA ZIP

Vzmetnica z žepkastim vzmetenjem in s pralno prevleko.

d) OPTIMA MEMORY

Vzmetnica z žepkastim vzmetenjem in s spominsko peno.

e) OPTIMA MEMRORY ZIP

Vzmetnica ima 7-consko žepkasto vzmetenje in nudi odlično udobje zaradi prilagodljive spominske pene. Žepkaste vzmeti delujejo neodvisno druga od druge in se zato lahko natančno prilagajajo obliki vašega telesa. Za večjo učinkovitost ima snemljivo in pralno ležalno blazino iz blaga SILVER CARE z OEKO-TEX certifikatom.

f) ULTIMA

Ima mikro žepkasto vzmetenje. To pomeni, da se resnično natančno prilega vašemu telesu. Fiksna prevleka je protialergijska. Izvlečki aloe vere v blagu delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem, hkrati pa skrbi za regeneracijo kože. Zbujamo se spočiti in zbrani. 

g) ULTIMA MEMORY

Je ležišče višjega kakovostnega nivoja z mikro žepkastim vzmetenjem, kar daje večjo elastičnost in prilagodljivost. Ima spominsko peno in fiksno preobleko z ročaji za lažji transport, ki se obnesejo tudi pri menjavi posteljnine.

h) ULTIMA MEMORY ZIP

Je ležišče izredno visokega kakovostnega nivoja z mikro žepkastim vzmetenjem, kar daje večjo elastičnost in prilagodljivost. Ima spominsko peno. Prevleka je snemljiva in pralna. Ročaji za lažji transport so praktični tudi pri menjavi posteljnine. Izvlečki aloe vere v blagu delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem, hkrati pa skrbijo za regeneracijo kože. 

Zakaj alpDREAM?

Nasveti za dobro spanje!

Kako pa vi spite?

LEGENDA TABELA

vzmetnica alp DREAM_naslovnica