Novo na Rudniku v Ljubljani: salon s pohištvom za celoten dom

Novo na Rudniku v Ljubljani: salon s pohištvom za celoten dom

Novo na Rudniku v Ljubljani: salon s pohištvom za celoten dom

Nakup pohištva se v teh digitalnih časih se zdi kot mala malica. V brskalnik vtipkamo naše želje, izbiro potrdimo v eni od spletnih trgovin, naročimo in čakamo. A tisto, kar smo izbrali na daljavo, ne da bi se na primer mize, postelje, omare … prej dotaknili, preverili dejansko barvo in materiale, je dostikrat veliko razočaranje. Zato pri pohištvu bolj kot za kar koli drugega velja, da ga je najbolje izbrati v salonu, kjer se lahko prepričamo o dejanski kakovosti. Na Rudniku v Ljubljani (v trgovske centru E.Leclerc) smo za vas odprl moderen salon, v katerem ponujajo pohištvo za ureditev celotnega stanovanja.

Salon Alples na Rudniku (v TC E.Leclerc) je novost na pohištvenem področju v Sloveniji. Novost v več pogledih zato, ker nismo pripravili le široke ponudbe pohištva za vsak okus in slog, ampak s svojo strokovno ekipo in svetovalci znamo reševati tudi probleme, ki se po navadi pojavijo pri opremljanju ali osveževanju doma. Svetujemo, narišemo, izdelamo, po potrebi prilagodimo dimenzije, zmontiramo in predvsem poskrbimo, da noben prostor ne ostane prazen. S pohištvom Alples lahko vsakemu prostoru posebej vlijemo karakter in toplino, s tem pa – kot se glasi tudi naše geslo – stanovanje postane domDogovorite se za brezplačni 3D izris tukaj.

Oprema od predsobe do spalnice

Znani smo po tem, da proizvajamo vso opremo, ki jo potrebuje prazna nepremičnina. V salonu na Rudniku v Ljubljani so tako razstavljeni:

  • Dnevne sobe: Na primer prefinjena moderna dnevna soba Prizma, ki v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Seveda pa lahko z elementi za kuhinjo opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico v en odprt prostor. Tako bo skupni prostor deloval enotno in usklajeno. Poglejte si video dnevne sobe Satina.
  • Otroške in mladinske sobe, ki so namenjene tako najmlajšim kot malo starejšim otrokom ter mladostnikom. Primerne so za učenje in preživljanje prostega časa. Sobe so narejene po meri, z inovativno zaščito proti sevanju, možna je velika izbira barv in ročajev.
  • Predsobe z  uporabnimi in prostornimi (garderobnimi) omarami s klasičnimi ali drsnimi vrati ter dopolnjene z obešalnimi stenami in ogledali.
  • Vgradne omare, ki jih izdelujejo po meri in s katerimi lahko rešite marsikateri prostorski problem. Izbirati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Z njimi boste dosegli popoln izkoristek. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve. V salonu je prikazana vgradna omara višine 3m, ki popolnoma izkoristi prostor od stene do stene in od tal do stropa. Poglejte si video garderobne omare 1, 2 in 3.
  • Najnovejši Alplesov prodajni artikel pa so tudi kakovostne vzmetnice alpDREAM, s katerimi lahko dopolnite svojo spalnico in ustrezajo najvišjim kriterijem za dobro spanje.

Kvalitetno, trajno, družbeno odgovorno

Vse našteto Alplesovo pohištvo izpolnjuje najvišje kriterije glede kakovosti, varnosti in prijaznosti do narave. Je iz naravnega lesa, ki ima nizek ogljični odtis in je obnovljiv material, proizvedeno je s pomočjo zelene energije (sončna elektrarna) ter je plod 68 letnih izkušenj. Prednost pohištva Alples je sestavljivost in prilagodljivost, kar pomeni, da vam omogoča s kombiniranjem različnih elementov prostorsko izkoristiti prostor, četudi majhen. Predvsem pa lahko s pohištvom Alples ustvarite dom v vsakem slogu: lahko je klasičen, podeželski, moderen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je svetel, temen, v različnih kombinacijah ali pa v več barvah. Izbirate lahko med številnimi različnimi lesenimi dekorji, barvami, ročaji, elementi, materiali in stili. Vedno se najde rešitev po vašem okusu.

Strokovno svetovanje

Ker za ustvarjanje novega doma potrebujete več kot le pohištvo in sanje, pa smo za piko na i v novem salonu Alples na Rudniku v Ljubljani zaposleni tudi vrhunski svetovalci. Nudimo vam nasvete in 3D izrise, predvsem pa znamo vaše sanje spremeniti v resničnost. Na posvet z nami se lahko prijavite celo na daljavo, še bolje pa kar v salon Alples v TC E. Leclerc na Jurčkovi cesti 225, kjer lahko pričakujete prijetno nakupovalno-svetovalno izkušnjo, in sicer vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 21 uro. Vabljeni!


OZNAKE